Ismerkedés az EcoStone termékekkel 2. rész

Kedves Olvasó!

Hajlítottál már meg követ :) ? Esetleg csavartál már össze követ :D? Szeretnéd kipróbálni milyen érzés? Segítünk… Nézd meg a képeket és olvasd el, hogyan helyezhetők fel az igazán csodás EcoStone kövek a legkülönfélébb anyagokra és a legkülönfélébb formákra!

DSC01928 (1).JPG

Bizony EcoStone végképp csoda kategória, még SlateLite és Translucent mellett is, mert igazán rendkívüli, hogy ennyire vékony, rugalmas és mégis kő! Hányan fogtak már a kezükben 1220mm hosszú, 610mm széles követ, aminek mindössze 0,3-0,8 mm a vastagsága????? Hát nem sűrűn találunk ilyesmit a természetben, valószínűleg nem sokan… És ki fogott már ilyen alakú követ (ne felejtsük a kő igencsak szilárd halmazállapotú és törékeny), amit össze tud hajtani, vagy megtekerni mint egy papírlapot??? Na, kedves Olvasó ilyet EcoStone előtt tuti még nem fogtál! :D Mindezeket a tulajdonságokat figyelembe véve, már nem is tűnik túlzásnak az állítás, mert Ecostone kitűnik a hétköznapi jelenségek közül, EcoStone rendkívüli, EcoStone rejtélyes, és mindezekért EcoStone nagy figyelmet vonz, vagyis EcoStone tényleg csodás. Nézd csak meg a képet, vajon miből készülhetett kőkalap?

154 Italy 0.jpg

És hogyan lesz egy sima szekrényből, kőszekrény, vagy egy határidőnaplóból kőnapló? Nagy vonalakban mindössze ennyiről van szó:

1.Válaszd ki a felületet
2.Végy egy EcoStone kőlapot
3.Végy egy ragasztót, a kiválasztott felület figyelembevételével (fa alaphoz faragasztó)
4.Szerezz egy vágóeszközt (pl. tapétavágót)

Az dolog oroszlánrészével meg is lennénk, nem marad más hátra, mint rajta, vágj bele! Máris minden rendelkezésedre áll, hogy egy kicsit kreatívkodj otthon, vagy bárhol, ahová egy kis különlegességet szeretnél becsempészni. Ha bizonytalan vagy, nézd meg videónkat, ott lépésről-lépésre láthatod, hogyan ragasztja EcoStone-t egy hozzáértő, vagy kérdezz minket bátran, segítünk megvalósítani elképzeléseidet!

Abban maradtunk, kezdésnek választunk egy felületet. Duplázzunk, és gondoljunk most egy szekrénysorra és egy határidőnaplóra. Nem sokat találni, ami kőből készült… De folytassuk, sima felület, ívek és élek. Nem probléma. EcoStone akár 360 fokban is hajlik. Lemérjük, méretre vágjuk, ragasztjuk, illesztjük, impregnáljuk és készen is vagyunk. Pl. a végeredmény kinézhet így is:

045 Germany Furniture 0.jpg

DSC01920.JPG

Most már Te is tudod, hogy akárcsak SlateLite esetében, EcoStone-t is ragasztjuk a kiválasztott felületre. De milyen ragasztót válasszak, melyik lesz a megfelelő??? Pofonegyszerű, szinte bármelyik barkácsboltban kapható ragasztó jó lesz a célra. A vásárlásnál ne feledjük, hogy EcoStone hátoldala pamut, fontos, hogy itt is jól tapadjon, de ezen felül leginkább a kiválasztott felület anyaga határozza majd meg, mire is esik a választás. Fa alaphoz fához valót, belső falakra üvegszálas tapétákhoz használatos ragasztókat javasolunk. Acéloz, üveghez, stb. bármilyen ragasztó szóba jöhet, amely megtapad a kőszelet alsó rétegén. A kiválasztásnál tehát két dolgot kell szem előtt tartanunk: EcoStone hátoldala pamutból készült, illetve milyen anyagra szeretnénk ragasztani.

052 China Show Room 5.jpg

Most jön a kimérős, vágós rész. A pontos méretek birtokában mérjük ki EcoStone kőlapból a szükséges darabot. MINDIG CSAK A HÁTOLDALÁN vágjuk, pl. egy tapétavágó késsel. A hőmérséklet növelésével növelni tudjuk az anyag rugalmasságát, erre a célra tökéletes egy hajszárító. Csak megfújjuk vele egy kicsit és máris jöhet az a nagyszögű hajlítás. Nagy felület esetén, vagy ha több, kisebb darabbal dolgozunk, igyekezzünk mindig közvetlenül egymás mellé helyezni a lapokat, darabokat, minél kisebb réseket hagyva közöttük. Az illesztések közé tölthetünk szilikon vagy magas polimer tartalmú habarcsot a hézagok elfedésére.

069 China Living Room 0.JPG

Hát készen is lennénk! Mindenki szuper volt! Gratulálunk! De azért még ne dőljünk hátra! Nagyon fontos a felület védelme, hogy minél tovább élvezhessük munkánk gyümölcsét, minél tovább gyönyörködhessünk EcoStone köveinkben. Belterületre az egy komponensű Slate-Lite Stain-Protector W (vízbázisú) felületkezelőt javasoljuk, csak áttöröljük és meg is vagyunk. Amennyiben EcoStone egy erősebben igénybevett helyre került, pl.: kereskedelmi területen található falra, szintén az előbbi vízbázisú felületkezelőt javasoljuk, azonban ügyelj arra, hogy gyakrabban töröld át vele a felületet. Ez az ápoló megakadályozza, hogy víz, olaj, bor, stb. szivárogjon a kőfelületbe és megelőzheted vele a napfoltok kialakulását is. Ügyelj arra, hogy rendszeresen tisztítsd a kőfelületet, erre tökéletes egy nedves kendő. Csak töröljük át vele, használhatunk hozzá sima vizet SlateLite Care Cleaner felület-tisztítóval keverve. Felületkezelő szereink mindegyikén részletes használati utasítást találsz, melyet betartva, egyszerű lesz sokáig megőrizni EcoStone köveid szépségét.

084 Japan Living Room 1.jpg

Természetesen, EcoStone-t szívesen applikáljuk Neked mi is, az általad kiválasztott felületre! Előzetes egyeztetés után, profi, tapasztalattal rendelkező csapatunk megvalósítja elképzeléseidet. A hozzáértő és gyors kezek, igényes munkával párosulnak nálunk. Ha minket választasz, nemcsak a költséghatékony és időtakarékos felhelyezést, hanem a garanciális idő maximális hosszát is biztosítani tudjuk számodra! Hívj minket/írj Nekünk, együtt felmérjük és átbeszéljük, pontosan mire is gondoltál!

100 Taiwan Designer House 3.JPG

Gondban vagy Vele, hogy mutatna egy kőfelület az otthonodban, vagy az irodádban? Tapasztalt és tehetséges tervező csapatunk a végleges döntés terhe nélkül elhozza Neked a látványt! A fotórealisztikus 3D látványtervek segítségével könnyedén válogathatsz a színek közül, míg meg nem találod a Hozzád és a felülethez, helyiséghez leginkább illő árnyalatot. Látványtervezőink alig várják, hogy megmutathassák Neked a lenyűgöző végeredményt, mielőtt EcoStone valóban beépítésre kerülne.

Te mit fednél be vele?

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Slate-Lite Hungary

Még több információért, fotóért, látogassatok el honlapunkra: http://slatelitehungary.hu/

Termékeink

EcostoneSlateLiteTranslucent

Blog Címkék

süti beállítások módosítása