Ismerkedés az EcoStone termékekkel 1. rész

Sziasztok!

Ismerkedjetek meg közelebbről EcoStone-nal, ultravékony palaköveink legrugalmasabbikával! Beltéri használatra ideális, akár 360 fokban is hajlíthatod, mint pl. mi tettük, egy határidő napló dekorálásakor, amit be is mutatunk majd Nektek, későbbi bejegyzéseink egyikében :D

073 Italy Door 0.jpg

Eco Stone felülete 100%-ban természetes palakő, teljes vastagsága 1mm-nél is kevesebb, súlya alig 0,8kg/m2. Ennek a mindössze 0,3-0,8 mm vékonyságú kőrétegnek, egy megerősített pamutból készült hordózóréteg biztosítja a stabilitását, az alábbi ábra szerint:

eco.jpg

EcoStone termelése teljesen környezetbarát, innovatív módszerünkkel a világ legszebb palablokkjaiból állítjuk elő ezeket a papírvékony palakő-szeleteket. Minden egyes lemez egyedülálló, a fizikailag csak igazán vékony réteg kő egy teljes palakő tulajdonságaival rendelkezik, egy teljes palakő érzését és megjelenését kelti. Igazán különlegessé azonban hihetetlen vékonysága és rugalmassága teszi, pamut hátoldalának segítségével. Ez teszi igazán sokoldalúvá felhasználását is, megszámlálhatatlan új lehetőséget nyitva a belsőépítészetben és dekorálásban. Ha mindenáron hasonlítani szeretnénk valamihez a vele való munkát, leginkább egy tapétával dolgozhatunk így, de EcoStone természetesen nem hasonlítható semmi máshoz!

112 Taiwan 1.jpg

EcoStone tulajdonságai:
- 0,3-0,8 mm vastagságú, 100%-ban természetes palakő-felület
- pamut hátoldal
- Teljes vastagsága 1mm-nél is kevesebb
- Súlya alig 0,8 kg/m2
- Standard mérete 1220x610mm, külön kérésre egyéb méretekben is elérhető
- feldolgozása 10-35 fokon ajánlott

Részletes anyagösszetételi listát honlapunkon találsz!

068 China Kitchen 2.JPG

EcoStone alkalmazása:
EcoStone termékünket beltéri használatra ajánljuk. Bármilyen egyenletes, tiszta felületre felhelyezhetjük a megfelelő eszközökkel, leginkább ezeken a helyeken használd:

- Sarkok és élek burkolása
- Íves felületek burkolása
- Falburkolat
- Mennyezet
- Ajtó dekoráció
- Bútor dekoráció
- Konyhabútor dekoráció
- Egyedi design tárgyak dekorálása (később bemutatjuk készítésüket is, pl.: határidőnapló,
ceruzatartó, kaspó, játéktartó stb.)

091 Japan Private Residence 0.jpg

EcoStone előnyei:
- vékonysága, csekély súlya miatt olcsón és rendkívül könnyen szállítható, megmunkálható
- utánrendelése hosszú évekig biztosított
- görbe felületekre és élekre is egyszerűen fektethető, akár 360 fokban is hajlíthatod
- falakra, mennyezetre, ajtóra, bútorokra, vagy bármilyen, tiszta, egyenletes felületre is felhelyezhető
- használata egyszerű, költségkímélő
- elképesztően látványos
- környezetbarát

Eco Stone színei:
Akárcsak Slate-Lite termékünknél, Eco Stone vásárlásakor is 21 féle árnyalat közül választhatsz. Itt is találsz matt és csillámos köveket. Ne felejtsd, ezek a termékek valódi, természetes kőből készülnek, ezért a minta egy kicsit változhat, mivel minden darab egyedi! A palakő egy teljesen természetes, időtlen termék, amely több millió év alatt alakult ki a földkéregben. Színbeli eltérések ezért könnyen előfordulhatnak. Ugyanakkor mi mindig arra törekszünk, hogy az eladásra kerülő termékek hasonlóak, egységes színezetűek és szerkezetűek legyenek. Nagy terület burkolása esetén, kérjük, lépj kapcsolatba velünk, hogy minél homogénebb legyen az összkép.

Standard színek:

slate-pattern.jpg

Myca színek:

myca-pattern.jpg

EcoStone-t bátran ajánljuk minden kedves Olvasónknak, aki szereti a természetes dolgokat, szívesen ad extrém külsőt hétköznapi tárgyainak, még arra is van gondja, hogy környezetbarát terméket válasszon, nem mellesleg jól bánik erőforrásaival, hiszen EcoStone használatával jelentős megtakarítást is elérhetünk.

154 Italy 0.jpg

076 Italy Dress 0.png

Végül, de nem utolsó sorban, fenti képünk egy igazi csemegéről árulkodik. Bizony EcoStone-nak csak a képzelet szabhat határt, a linkre kattintva te is megnézheted, hogyan készül EcoStone anyagunkból estélyi ruha!!!!!!!!!!!!! (http://www.prosieben.de/tv/galileo/videos/611-bildgeschichte-steinkleid-clip 7:33-nál kezdődik a varrós rész)

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Slate-Lite Hungary

Még több információért, fotóért, látogassatok el honlapunkra: http://slatelitehungary.hu/

Termékeink

EcostoneSlateLiteTranslucent

Blog Címkék

süti beállítások módosítása