Megérkeztek Magyarországra a Slate-Lite termékek!

Szeretnénk bemutatni kedves olvasóinknak a világ legvékonyabb és legrugalmasabb kőszeletét, az egyedülálló Slate-Lite termékcsaládot! Ennek a különleges palakő-lemeznek 100%-ban természetes kő a felülete, legnagyobb vastagsága mindössze 2 mm, súlya alig 1,5 kg/m2-ként!

laminapps.jpeg

 Termékünket a véletlennek köszönhetjük. Gernot Ehrlich egy sérült palatábla javításakor fedezte fel, hogy egy vékony réteg leválasztható az eredeti palakő lapról. Az új lap hatásában ugyanazt a követ eredményezte, csak rugalmasabb és könnyebb volt. Azóta is folyamatosan kutatjuk, hogyan lehetne még jobban tökéletesíteni a terméket, illetve hogy tehetnénk még hatékonyabbá a felhasználást.

A minőség a legfontosabb versenyelőny számunkra. Így a mi termékeink a nyersanyag kiválasztásától a termelési folyamat részlépésein keresztül a termék eladásáig, kidolgozott minőségbiztosítási rendszeren mennek keresztül. A szabványok folyamatos ellenőrzéséről és javításáról egy német minősítésbiztosító gondoskodik.

Mára az egész világot behálózó disztribúciós és partnerhálózatot tudhatunk magunk mögött, melynek köszönhetően egyedülálló termékünk vezető szerepet tölt be a burkoló és dekoranyagok között. Raktáraink világszerte, több mint 10.000m2-nyi áruval állnak rendelkezésre. A kiemelkedő szállítmányozási lehetőségeinket is figyelembe véve, mindig meg tudjuk valósítani, hogy megrendelőink a lehető leggyorsabban és a legoptimálisabb úton jussanak a kívánt termékhez, a vállalt határidőre, a kívánt helyen.

01 Falling Leaves.jpg

Kiterjedt kapcsolataink révén a nálunk vásárlók mindig biztosak lehetnek abban, hogy mindig a lehető legjobb megoldást kínáljuk és készen állunk minden felmerülő igény kielégítésére.

A papírvékony Slate-Lite termékeket a világ legszebb palablokkjaiból nyerjük ki. Minden egyes lemez egyedülálló, érintésre és optikailag is egy teljes palakő érzését és megjelenését kelti. Az a tény, hogy felületén mindazokkal a tulajdonságokkal rendelkezik, melyekkel az igazi kő bír, azonban ezek mellett hihetetlenül rugalmas és könnyű, mesés projektek megvalósítását teszi lehetővé. Aligha akadnak ezentúl határok, legyen az homlokzat, vagy bútor, fal és padlóburkolás, a Slate-Lite minden alkalmazáshoz a legoptimálisabb megoldást kínálja megrendelőinek esztétikailag és árban is.

005 China Stairway 0.JPG

Slate-Lite palakövek kültérre és beltérre, illetve vizes helységekben egyaránt alkalmazható. Vékonyságának és rugalmasságának köszönhetően megszámlálhatatlan lehetőséget biztosít, bármit burkolhatunk vagy dekorálhatunk ezután kővel. Slate-Lite három különböző terméket gyárt, 21 féle színárnyalatban. Kültérre a Slate-Lite termékeket, beltérre az EcoStone-t, káprázatos világításhoz, vagy kivilágítható dekorációk készítéséhez a Translucent termékeket ajánljuk.

Blogunk heti rendszerességel fog jelentkezni új bejegyzésekkel, melyekben részletesen bemutatjuk a Slate-Lite termékcsaládot, ötleteket tippeket adunk felhasználásukra, illetve beszámolunk újdonságokról, futó projektekről.

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Slate-Lite Hungary

Még több információért, fotóért, látogassatok el honlapunkra: http://slatelitehungary.hu/

Termékeink

EcostoneSlateLiteTranslucent

Blog Címkék

süti beállítások módosítása